graphicanews

Ειδήσεις

3m_hp_covid19

3Μ & HP συνεργάζονται για την προστασία από τον Covid-19

την 30 Ιουνίου, 2020

Η 3M και η HP Inc. ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία για την από κοινού δωρεάν διάθεση wide format γραφικών σήμανσης με θέμα την προστασία από την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.
Με τα εμπορικά καταστήματα να ανοίγουν ξανά μετά από μια μακρά περίοδο αυστηρής καραντίνας που βίωσε όλη η Ευρώπη, οι εκτυπώσεις σημάνσεων παίζουν σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση του κοινού.

3M & HP λογότυποιΤα σχέδια απευθύνονται σε επιχειρήσεις που τυπώνουν για τους πελάτες τους αυτοκόλλητα τοίχου ή δαπέδου για την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων από το κοινό.
Η δωρεάν συλλογή γραφικών βρίσκεται αναρτημένη εδώ

Καθώς ο κόσμος προσπαθεί να ανοίξει ξανά τις επιχειρήσεις, τα σχολεία και τα κέντρα αναψυχής, η πανδημία υπαγορεύει έναν νέο τρόπο ζωής που απαιτεί προσοχή και εκπαίδευση. Ο κλάδος της Οπτικής Επικοινωνίας διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο στην κοινοτική προσπάθεια για την καθιέρωση νέων κανόνων δημόσιας συμπεριφοράς για την ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης του ιού”, δήλωσε ο Guayente Sanmartin, γενικός διευθυντής του τομέα εκτυπώσεων ευρείας διάστασης της HP.

“Αναγνωρίζουμε τον μοναδικό και κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν πολλά από τα προϊόντα της 3Μ στην αντιμετώπιση αυτής της παγκόσμιας κρίσης και στην προώθηση της υγείας και της ασφάλειας για τους εργαζόμενους και το κοινό, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής περιόδου καθώς οι άνθρωποι επιστρέφουν στην εργασία τους και τα καταστήματα και εστιατόρια ανοίγουν ξανά. Η βιβλιοθήκη σχετικών συστημάτων σήμανσης 3M Graphics COVID-19 διευκολύνει το σχεδιασμό και τη δημιουργία γραφικών που θα είναι απαραίτητα καθώς ο κόσμος προσαρμόζεται στις νέες απαιτήσεις ασφάλειας δημόσιας υγείας”, δήλωσε με τη σειρά της η κα Silvia Perez, Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια του τομέα εμπορικών λύσεων της 3M